Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Για την υπόθεση ομηρίας του 6χρονου γιου των Μαζιώτη-Ρούπα

*Το παρακάτω κείμενο τοιχοκολλήθηκε στη Νεάπολη 

Αν υπάρχει μια σοβαρή κουβέντα που αφορά τούτο τον κόσμο, είναι πως αυτός πρέπει ν' αλλάξει. Όσους πολεμούν τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος που πλουτίζει τους λίγους εξαθλιώνοντας τους πολλούς, τους αισθανόμαστε πλάι μας. Να ποιο είναι το ζήτημα για μας – Να γιατί αυτή τη στιγμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα η συζήτηση για τα μέσα που διάλεξαν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη του “Επαναστατικού Αγώνα”.
Το Κράτος των Πλουσίων εκδικείται και τρομοκρατεί με την ίδια άνεση και τρόπο απαράλλαχτο, τόσο εκείνους που σήκωσαν τα όπλα ενάντια στην εξουσία της Οικονομικής Ολιγαρχίας, όσο κι εμάς που παλεύουμε απ' το δρόμο κόντρα στην εξαθλίωση και τη φτώχεια που αυτή μας υπόσχεται – τους εργαζόμενους κάθε ηλικίας που παράγουν τον πλούτο που απολαμβάνει η αχόρταγη Ελίτ, τα πλήθη των ανέργων, τη νεολαία χωρίς αύριο, τους ανθρώπους που κυριεύονται απ' το άγχος της επιβίωσης στα στερνά τους χρόνια...
Δε θα κρατήσουμε κλειστά τα στόματά μας, δε θα μας ξεγελάσουν οι τσανακογλείφτες δημοσιογράφοι & οι “προοδευτικοί” πολιτικάντηδες, δε θα μας φοβίσουν οι πάνοπλες συμμορίες των χωροφυλάκων – όλοι τους ταγμένοι στην υπηρεσία των Πλουσίων & της Εξουσίας τους.
Είμαστε στο πλευρό της Πόλας Ρούπα, του Νίκου Μαζιώτη κι όσων τους παραστέκονται στο αίτημά τους να δοθεί ο 6χρονος γιος τους στους συγγενείς του. Η κράτησή του στις Κρατικές δομές δεν αποτελεί άλλο από εκδήλωση φτηνού τσαμπουκά, εκδικητικότητας κι εκβιασμού απ' τη μεριά των Αρχών για τη δράση των γονιών του. Ούτε χρειάζεται κανείς να συμφωνεί με τις μορφές πάλης που οι τελευταίοι επέλεξαν, ούτε να είναι αναρχικός για να ενώσει τη φωνή του μ' αυτούς που είναι αλληλέγγυοι στο κοινό τους αίτημα – για να το πράξει είν' αρκετό να διαθέτει ίχνη ανθρώπινης αξιοπρέπειας και στοιχειώδη αντίληψη της πραγματικότητας. Οι γραφειοκρατικές δικαιολογίες που προβάλουν οι Κρατικές υπηρεσίες προκειμένου να μην παραδώσουν άμεσα το ανήλικο παιδί στους συγγενείς του, πάνε περίπατο όταν έχουν να εκτελέσουν διαταγές που υπαγορεύονται απ' τα συμφέροντα των ντόπιων & διεθνών καπιταλιστικών συμμοριών.
Πόσες μέρες απαιτούνται λοιπόν για να ικανοποιηθεί το αίτημα των απεργών πείνας & δίψας Ν. Μαζιώτη- Π. Ρούπα απ' αυτούς που υπέγραφαν Μνημόνια υποταγής στ' αρπαχτικά του Κεφαλαίου μέσα σε μισή ώρα;

ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ & ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ

ΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ” & ΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ (ΑΝΤΙ) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΕΝΑ:
Τ Η Ν    Α Λ Λ Η Λ Ε Γ Γ Υ Η


Φ τ Λ Β



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου